Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Overzicht van talen

Globe met vlaggen

Vertaalbureau Snelvertaler heeft aantoonbare ervaring in alle talen.

U kunt bij ons vertaalbureau terecht voor vertalingen in vrijwel alle talen. Voor bijna elke talencombinatie hebben wij professionele vertalers in ons bestand. Mocht de talencombinatie erg uniek zijn of mocht er geen vertaler beschikbaar zijn, dan bieden wij een andere oplossing aan, bijvoorbeeld een tussenvertaling. Dit betekent dat uw tekst naar de doeltaal omgezet wordt via een andere taal. Bijvoorbeeld eerst van het Japans naar het Engels en dan van het Engels naar het Kwarshi, omdat er geen vertalers beschikbaar zijn die direct van Japans naar Kwarshi vertalen.

De ‘grote’ talen

Onder het menu-item Talen kunt u meer specifieke informatie over de talen vinden waar onze vertaalbureaus de meeste ervaring mee hebben. Als uw taal of talencombinatie er niet bij staat, kunt u alsnog contact met ons opnemen. Onze ervaring is dat we u toch kunnen helpen.

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Bel ons op 036-534 89 10

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.