Vertaalbureau Antwerpen

U zoekt een vertaalservice waar u persoonlijk terecht kunt en deskundig te woord wordt gestaan? Dan bent u bij ons in Antwerpen van harte welkom. U kunt ons hier vinden:

Antwerpen
Grote Steenweg 110
2600 Antwerpen
+32 3 336 5331

Gespecialiseerd in talloze onderwerpen

Logo van ons vertaalbureau in Antwerpen.

In België kent men onze vertaalbureaus onder deze naam. Stuur nu uw document per e-mail voor een offerte.

Ons vertaalbureau in Antwerpen stuurt een uitgebreid team van vertalers en vertaalsters aan die gespecialiseerd zijn in talloze onderwerpen. Regelmatig ontvangen wij opdrachten rond het thema Antwerpen Sportstad. Natuurlijk hebben wij ook veel klanten afkomstig van het havenbedrijf of uit de transportsector in het algemeen. Ook branches als toerisme en horeca voorzien wij regelmatig van doeltreffende vertalingen. Daarnaast werken wij onder andere met juridische vertalers, financiële vertalers, technische vertalers en literaire vertalers. Kortom, er is geen onderwerp waarvoor u niet bij ons terecht kunt.

Méér dan slechts een database

De medewerkers van onze vertaalservice in Antwerpen leggen direct contact met vertalers om erachter te komen waar hun interesse en expertise liggen. Ook is het op die manier mogelijk om te onderhandelen over een scherpe prijs. Ons Antwerpse vertaalbureau werkt verder nauw samen met de collega’s in heel Europa, maar vooral met de vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Parijs. Door kennis te delen zorgen wij ervoor dat u optimaal wordt geholpen.

2017-05-29T07:35:56.8438395Z

Ingrid Verhees
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR