Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Antwerpen

U zoekt een vertaalservice waar u persoonlijk terecht kunt en deskundig te woord wordt gestaan? Dan bent u bij ons in Antwerpen van harte welkom. U kunt ons hier vinden:

Antwerpen
Grote Steenweg 110
2600 Antwerpen
+32 3 547 0170

Gespecialiseerd in talloze onderwerpen

Ons vertaalbureau in Antwerpen stuurt een uitgebreid team van vertalers en vertaalsters aan die gespecialiseerd zijn in talloze onderwerpen. Regelmatig ontvangen wij opdrachten rond het thema Antwerpen Sportstad. Natuurlijk hebben wij ook veel klanten afkomstig van het havenbedrijf of uit de transportsector in het algemeen. Ook branches als toerisme en horeca voorzien wij regelmatig van doeltreffende vertalingen. Daarnaast werken wij onder andere met juridische vertalers, financiële vertalers, technische vertalers en literaire vertalers. Kortom, er is geen onderwerp waarvoor u niet bij ons terecht kunt.

Méér dan slechts een database

De medewerkers van onze vertaalservice in Antwerpen leggen direct contact met vertalers om erachter te komen waar hun interesse en expertise liggen. Ook is het op die manier mogelijk om te onderhandelen over een scherpe prijs. Ons Antwerpse vertaalbureau werkt verder nauw samen met de collega’s in heel Europa, maar vooral met de vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Parijs. Door kennis te delen zorgen wij ervoor dat u optimaal wordt geholpen.

2019-11-19T08:32:52.7891938Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.