Welkom bij ons vertaalbureau voor alle talen en vakgebieden

Ons vertaalbureau in Amsterdam

Inmiddels 7 vertaalbureaus om u lokaal van dienst te zijn.

Uw vertaling wordt supersnel verzorgd door onze vertalers die 24 uur per dag in meer dan honderd landen voor onze klanten aan het werk zijn.

Wat kost een vertaling?

De prijs van een vertaling hangt af van het aantal woorden in de tekst, het vakgebied en de snelheid van levering. Als u wilt weten wanneer uw tekst perfect vertaald kan zijn en wat dat kost, stuur ons dan nu uw tekst per e-mail. U krijgt altijd snel een offerte met ons beste aanbod. En natuurlijk gaan wij pas aan de slag met vertalen na uw toestemming.

Onze vertalers zijn thuis op alle vakgebieden en in alle talen!

Vertaalbureau Snelvertaler heeft vertalers voor alle soorten teksten en documenten. Onze projectmanagers vertellen u graag over de perfecte match tussen onze vakvertalers en uw opdracht. En als u achteraf niet tevreden bent dan passen wij de vertaling kosteloos voor u aan. Lees meer op de pagina: vakgebieden. Voorts kunt u bij vertaalbureau Snelvertaler terecht voor alle talen. Op de pagina overzicht van talen ziet u wat de meest aangevraagde talen zijn.

Vertaalbureau Snelvertaler is sneller, beter en werkt prettiger

Hoge leversnelheid - Scherpe prijsstelling - Vertrouwelijkheid gewaarborgd - Deskundig in 150 talen - Alle bestandsformaten - Elke vertaling handwerk - 4.200 aangesloten moedertaalvertalers - Offerte per e-mail en altijd gratis.

Over ons

Onze medewerkers zitten klaar voor uw telefoontje!

Onze medewerkers in Amsterdam, Almere, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Nijmegen zitten klaar voor uw telefoontje!

Vertaalbureau Snelvertaler verzorgt vertalingen voor bedrijven, soverheden en particulieren naar en uit bijna elke denkbare taal en op elk vakgebied.

Ook kunt u bij Snelvertaler terecht voor het boeken van een tolk of een beëdigde (rechts)vertaling. De volgende punten geven onze dienstverlening het beste weer:

  • Snelle oplevering van vertalingen: Vertalingen zijn vaak op korte termijn nodig. Wij stellen alles in het werk om uw vertaalde tekst zo snel mogelijk te leveren via e-mail. Omdat onze vertalers veelal in andere tijdzones werken, kan uw vertaling vaak sneller dan verwacht geleverd worden.
  • Deskundig: Snelvertaler werkt uitsluitend met native senior vertalers. Wij schakelen voor uw opdracht alleen ervaren vertalers in met diepgaande kennis van de materie en een perfectionistisch gevoel voor taal.
  • Betrouwbaar en op tijd: Snelvertaler respecteert uw deadlines. Als u met ons afspreekt dat u een tekst om vier uur nodig heeft, dan zit deze vóór vier uur in uw inbox.
  • Gemakkelijk: U stuurt een tekst per e-mail, fax of via onze website. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail. Na uw akkoord ontvangt u binnen de afgesproken tijd de vertaling per e-mail of fax. De factuur vermeldt alle details van uw opdracht. Makkelijker kan niet.
  • Lage kosten: Door lage kosten, slim gebruik van technologie en een database van meer dan 4.200 vertalers is vertaalbureau Snelvertaler vaak net iets goedkoper.

Vertaalbureau Snelvertaler

Meer informatie?

Belt u ons. Wij zijn u graag van dienst.

Snelvertaler - snel, vakkundig en betrouwbaar!

2019-04-01T10:15:56.2408951Z

Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.