Welkom bij ons vertaalbureau

Alle talen, alle vakgebieden, beëdigd vertaalwerk en spoedvertalingen.

U kunt kiezen uit drie soorten vertalingen:

1. Reguliere vertaling - Voor bijna alle teksten de beste keuze. Het resultaat is een direct inzetbaar document in de doeltaal. Negentig procent van onze klanten kiest voor deze optie. U kunt via het offerteformulier een vrijblijvende prijsopgave opvragen.

2. Beëdigde / gecertificeerde vertaling–Deze optie kiest u vooral bij vertaling van diploma’s, paspoorten, rijbewijzen, ongehuwd verklaringen, overlijdensakten en andere officiële documenten. U ontvangt de vertaling per post, voorzien van een verklaring, handtekening en stempel van de vertaler. Deze vertaling is rechtsgeldig.

3. Goedkope vertaling - Als een lage prijs het belangrijkst is. Kies deze optie bij vertalingen voor intern of eenmalig gebruik. De vertaling wordt dan gemaakt door junior vertalers en nagekeken door professionals. Geeft u dit gerust aan bij onze projectmanagers en zij houden rekening met uw budget bij het opstellen van de offerte.

2019-02-20T08:25:27.3969001Z

Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.