Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Van Engels naar Chinees

Het Chinees is niet alleen de meest gesproken taal ter wereld, maar ook de taal die momenteel op de vertaalmarkt het snelst groeit. Door de economische groei van Azië ontstaat er een steeds grotere vraag naar Chinese vertalingen. Er bestaan verschillende Chinese talen; over het algemeen wordt onder 'Chinees' het Mandarijn verstaan. Wij beschikken in onze database over een groot aantal Chinese vertalers, maar ook voor andere Chinese taalvarianten kunt u bij vertaalbureau Snelvertaler terecht.

Gespecialiseerde vertalers Engels - Chinees

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw Engels-Chinese vertaling!

Ons vertaalbureau heeft uitgebreide ervaring met vertalingen van het Engels naar Chinees. Onze Chinees-vertalers zijn moedertaalsprekers en zijn gespecialiseerd op uiteenlopende vakgebieden. Ze behandelen financiële, juridische, medische, technische, commerciële en algemene vertalingen vanuit en naar het Chinees. Net als al onze andere vertalers, beschikken ook onze Chinese vertalers over jarenlange vertaalervaring. Voor vertalingen naar het Chinees doen wij meestal een beroep op ons uitgebreide netwerk van vertalers in China, Taiwan of Singapore. Doordat zij ter plekke gevestigd zijn, garanderen deze vertalers de hoogste taalkwaliteit en wordt verouderd taalgebruik vermeden. Wij kennen de vertaalkwaliteiten van onze vertalers door en door. Daarom zetten we bijvoorbeeld voor reclameteksten, brochures, nieuwsbrieven of websites uitsluitend vertalers met een vlotte pen in. Ook voor andere vakgebieden kunt u van ons de hoogste kwaliteit vertalingen verwachten.

Offerte

Vraag nu een vrijblijvende vertaalofferte voor het Chinees aan! Stuur ons daarvoor gewoon uw tekst per e-mail toe, onder vermelding van de gewenste taalcombinatie en levertermijn. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact opnemen met een vestiging bij u in de buurt om advies te krijgen. Onze projectmanagers helpen u dan graag verder.

2019-11-04T11:29:25.5254685Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Bel ons op 036-534 89 10

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.