Engels – Zweedse vertalingen van hoge kwaliteit

Voor een snelle, kwalitatief hoogwaardige vertaling van het Engels naar het Zweeds bent u bij vertaalbureau Snelvertaler aan het juiste adres. Als één van de weinige vertaalbureaus hebben wij meerdere kantoren in de belangrijkste Europese landen. Zo werken wij in Zweden vanuit Stockholm, Göteborg en Norberg. In deze vestigingen sturen kleine teams een hecht netwerk aan van professionele vertalers die het Zweeds als moedertaal hebben. Bovendien zijn alle bij ons aangesloten vertalers woonachtig in Zweden. U krijgt dus gegarandeerd een vertaling in hedendaags Zweeds.

Specialisaties in talloze onderwerpen

Onze vertalers hebben zich stuk voor stuk gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. U kunt dus bij ons terecht voor een vertaling van een Engelse tekst over elk mogelijk onderwerp. Denkt u daarbij aan politiek, sport, industrie, journalistiek, geschiedenis, literatuur, toerisme, het klimaat, enzovoorts. In ons netwerk beschikken wij altijd over een hooggekwalificeerde vertaler die verstand heeft van het onderwerp van uw Engelse tekst.

2018-05-14T20:25:29.4612997Z

Nicolette van Neer
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.