Nederland

Medische vertalingen

Als vertaalbureau met een medisch specialisme weten wij welke vertalers thuis zijn in de diverse deelgebieden van de medische wetenschap. Wij kennen het medische vakgebied en de vertalingen die ervoor nodig zijn.

Lees meer

Financiële vertalingen

O.a. verzekeringsmaatschappijen en banken: we mogen ze tot onze klantenkring rekenen. Voor financiële vertalingen is specifieke kennis van de markt en het jargon nodig. Onze gespecialiseerde vertalers staan klaar om u te voorzien van een hoogwaardige financiële vertaling.

Lees meer

Technische vertalingen

Op onze technische afdelingen werken ervaren projectmanagers en vertalers samen met onze inhouse language engineers. Onze vertalers zijn altijd moedertaalsprekers van uw doeltaal en hebben jarenlange ervaring met het vertalen van technische materie. 

Lees meer

Video vertalen

Als modern bedrijf wilt u natuurlijk graag alle mogelijke kanalen inzetten voor uw marketing en klantenwerving.

Met het ontstaan van online videoplatformen als YouTube, Instagram-tv en niet te vergeten TikTok, is het zaak om niet alleen video-content te maken, maar ook te zorgen voor de juiste vertaling voor uw doelgroep.

Lees meer

Website vertalen

Op zoek naar een betrouwbaar vertaalbureau dat uw website kan vertalen? Dan bent u bij Snelvertaler aan het juiste adres. Wij zijn thuis in alle bekende (en onbekende) CMS en programmeertalen. WordPress, Drupal of Joomla? Daar draaien we onze hand niet voor om.

Lees meer

Juridische vertalingen

Een van onze meest gevraagde vertalingen zijn vertalingen binnen het juridische vakgebied. Beëdigde vertalingen voor de zakelijke markt zijn daar geen uitzondering op. Wij zijn bekend met alle deelterreinen van de rechtspraak en de juridische wereld. Wij leveren juridische vertalingen van hoge kwaliteit. 

Lees meer

HRM / P&O vertaling

Ook binnen HRM zijn vertalingen nodig. Denk aan een diploma of een cv, maar ook een personeelsreglement of een ontslagbrief. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige vertalingen binnen het HRM-vakgebied.

Lees meer

Automotive

Elke branche is een wereld op zich en heeft een geheel eigen terminologie, zo ook de automotive sector. Onder het vakgebied automotive past alles wat te maken heeft met de auto-industrie. 

Verpakkingsindustrie

Wilt u een productverpakking laten vertalen? Snelvertaler heeft jarenlange ervaring in het vertalen van productverpakkingen.

Zakelijke communicatie

Een goede vertaling heeft net zoveel informatieve kracht als het origineel. Ons vertaalbureau heeft veel ervaring met allerlei zakelijke vertalingen.

Commercieel

Wilt u uw commerciële boodschap in het buitenland gaan verkondigen? Bij Snelvertaler bent u aan het juiste adres.

Wetenschappelijke vertalingen

Wij kunnen u ook hooggespecialiseerde vertalingen aanbieden, waarbij we kunnen bogen op meer dan 20 jaar ervaring. Onze wetenschappelijke vertalingen gebeuren in directe samenspraak met de auteur. Zo kunnen wij u een hoogwaardige vertaling aanbieden, zoals u kunt verwachten van een ISO-gecertificeerd vertaalbureau.

Onze vertaaldiensten

Voor alle vertalingen bent u bij Snelvertaler aan het juiste adres: we werken graag persoonlijk met u samen om grote zakelijke projecten of juist kleinere particuliere vertalingen in goede banen te leiden. Professionele vertalingen zijn namelijk een vak apart.

Beëdigde vertalingen

Beëdigde vertalingen kunnen ook wel als rechtsgeldige vertalingen beschreven worden. Wij hebben verschillende beëdigde vertalers in dienst die uw zakelijke documenten wanneer nodig beëdigd kunnen vertalen.

Lees meer

Professioneel geschreven vertalingen

Professioneel geschreven vertalingen zijn ons dagelijks brood. Omdat wij ISO-gecertificeerd zijn, garanderen wij vertalingen van hoge kwaliteit, terwijl we tegelijkertijd de kosten zo laag mogelijk proberen te houden. Wij hebben duizenden vertalers over de hele wereld voor u klaarstaan om uw project zo goed en snel mogelijk af te ronden.

Lees meer

Machinevertalingen met post-editing

Machinevertaling met post-editing door een vertaler. Machinevertalingen hebben een slecht imago, omdat snel wordt gedacht aan een Google Translate-vertaling zonder verdere controle. Bij machinevertaling met post-editing heeft men de voordelen van een snelle en goede machinevertaling die nog wordt nagelopen door een menselijke editor. Zo is er een optimale balans tussen snelheid, prijs en kwaliteit.

Lees meer

Overige vertaaldiensten

Als specialistisch vertaalbureau hebben wij ruime vertaalervaring binnen een groot aantal vakgebieden en verschillende branches.

DTP

Een neveneffect van globalisering is dat de vraag naar drukwerk in verschillende talen stijgt. Natuurlijk willen we u graag helpen bij uw drukwerk in andere talen. We hebben ruime ervaring met de moeilijkheden die meertalig drukwerk met zich meebrengt. 

Ondertiteling

We werken nauw samen met alle benodigde deskundigen en als full-service dienstverlener garanderen we de hoogste kwaliteit ondertitelingen.

Taalidentificatie

Als u wilt weten in welke taal een document is opgesteld, maak dan gebruik van onze taalidentificatieservice. Wij kunnen uw gesproken of geschreven tekst voorleggen aan ons netwerk van meer dan 4000 vertalers en tolken wereldwijd.

Lees meer

Tolkdiensten

Heeft u een tolk nodig? Snelvertaler biedt bekwame tolken in alle wereldtalen en kan bovendien ook de benodigde apparatuur leveren.