Vertalingen Nederlands – Spaans

Als u zaken gaat doen in Spanje, uw onderneming uit wilt breiden of in Spanje een tweede huis gaat kopen is het belangrijk dat u uw zaken op orde heeft. Daarbij hoort vaak het aanleveren van documenten in het Spaans, soms zelfs beëdigd. Ook kan het noodzakelijk zijn Spaanse teksten naar het Nederlands te vertalen. Snelvertaler is u hierbij graag van dienst, vanuit onze Nederlandse kantoren die nauw samenwerken met de projectmanagers van ons filiaal in Madrid. Op die manier selecteren wij de vertaler die bij u en uw project past.

Snelvertaler helpt u graag verder met uw vertaling Nederlands-Spaans.

Onze expertise en kwaliteit

Onze professionele vertalers hebben jarenlange ervaring. Daarnaast hebben zij zich gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Dat houdt in dat wij medische teksten uitsluitend laten behandelen door medisch vertaalspecialisten, juridische teksten aan onze juridische vertalers voorleggen en marketingteksten alleen laten bewerken door onze commerciële vertalers. Zo bent u altijd verzekerd van een kwaliteitsvertaling met inachtneming van het juiste jargon en een passende stijl voor uw lezerspubliek.

Meer weten?

Dat een vertaling van hoogwaardige kwaliteit niet duur hoeft te zijn bewijzen wij van vertaalbureau Snelvertaler u graag. Een vrijblijvende prijsopgave kunt u aanvragen via het offerteformulier op de website of door ons uw document te e-mailen. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze projectmanagers. Wij helpen u graag verder.

2019-03-20T08:31:24.9407490Z

Ralph van het Nederend
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.