Vertaalbureau Grieks

Vertaling Grieks-Engels door vertaalbureau Snelvertaler

Snelvertaler helpt u graag verder met uw vertalingen van en naar het Grieks.

Wanneer u uw onderneming gaat uitbreiden naar Griekenland, kan het nodig zijn uw zakelijke documenten naar het Grieks te laten vertalen. Hierbij kunt u denken aan productteksten, maar ook contracten, algemene voorwaarden, brochures of zelfs uw website. Mogelijk heeft u tolkdiensten nodig, of een beëdigde vertaling voor officiële doeleinden.
Ook in de privésfeer kunt u te maken krijgen met beëdigde vertalingen; bijvoorbeeld geboorteaktes, trouwcertificaten en diploma’s. Voor al deze diensten kunt u terecht bij Snelvertaler.

De werkwijze van Snelvertaler

Ons vertaalbureau werkt uitsluitend samen met professionele vertalers die moedertaalspreker zijn van de doeltaal. Daarnaast selecteren wij voor elk project de juiste specialist: zo hebben wij juridische, commerciële, technische en literaire vertalers in onze database. In overleg met u kiezen we de meest ervaren vertaler voor uw opdracht.
Wilt u meer weten of een offerte aanvragen? Neemt u dan gerust contact op met onze projectmanagers, zij staan u graag te woord. Ook indien u een strakke deadline heeft of specifieke lay-out kunt u even overleggen over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee.

2018-05-14T20:14:02.4284997Z

Daniëlle Visser
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR