Vertaalbureau Grieks

Vertaling Grieks-Engels door vertaalbureau Snelvertaler

Snelvertaler helpt u graag verder met uw vertalingen van en naar het Grieks.

Wanneer u uw onderneming gaat uitbreiden naar Griekenland, kan het nodig zijn uw zakelijke documenten naar het Grieks te laten vertalen. Hierbij kunt u denken aan productteksten, maar ook contracten, algemene voorwaarden, brochures of zelfs uw website. Mogelijk heeft u tolkdiensten nodig, of een beëdigde vertaling voor officiële doeleinden.
Ook in de privésfeer kunt u te maken krijgen met beëdigde vertalingen; bijvoorbeeld geboorteaktes, trouwcertificaten en diploma’s. Voor al deze diensten kunt u terecht bij Snelvertaler.

De werkwijze van Snelvertaler

Ons vertaalbureau werkt uitsluitend samen met professionele vertalers die moedertaalspreker zijn van de doeltaal. Daarnaast selecteren wij voor elk project de juiste specialist: zo hebben wij juridische, commerciële, technische en literaire vertalers in onze database. In overleg met u kiezen we de meest ervaren vertaler voor uw opdracht.
Wilt u meer weten of een offerte aanvragen? Neemt u dan gerust contact op met onze projectmanagers, zij staan u graag te woord. Ook indien u een strakke deadline heeft of specifieke lay-out kunt u even overleggen over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee.

2018-05-14T20:14:02.4284997Z

Ralph van het Nederend
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.