Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Duits – Servisch vertaalbureau

Duits en Servisch zijn twee zogenaamde groeiende talen, door toerisme en vervagende grenzen in Europa, maar ook doordat er vanuit West-Europa steeds meer zaken worden gedaan met Oost-Europa. Goede vertalingen zijn dan van groot belang. Voor goede kwalitatieve vertalingen kunt u terecht bij ons vertaalbureau.

Vertalers met specifieke talenten

Wij werken uitsluitend met professionele en gediplomeerde vertalers die uitgebreide ervaring hebben opgedaan in hun vakgebied. Zij zijn ook altijd moedertaalspreker van de doeltaal. Onze projectmanagers kennen ons vertalersbestand van binnen en van buiten, zodat zij binnen korte tijd de meest geschikte persoon kunnen inschakelen. U kunt erop vertrouwen een gebruiksklare vertaling van dezelfde kwaliteit als het brondocument te ontvangen.

Vragen?

Heeft u vragen over onze diensten of over onze vertalers? Neem dan gerust contact op met onze projectmanagers. Zij zijn elke werkdag bereikbaar en zullen u graag verder helpen met al uw vragen. Door het te vertalen document naar ons te e-mailen of het offerteformulier op onze website in te vullen, kunt u er bovendien voor zorgen dat u, geheel vrijblijvend, een offerte krijgt toegestuurd.

2019-12-22T16:23:35.3207802Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Bel ons op 036-534 89 10

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.