Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Nederlands – Servisch vertaalbureau Snelvertaler

Vertalingen van het Nederlands naar het Servisch zijn regelmatig nodig in het bedrijfsleven, maar ook privé. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het vertalen van zakelijke documenten zoals folders, contracten of uw zakelijke website en in de privésfeer het vertalen van geboorte- en trouwaktes. In al deze gevallen is er natuurlijk behoefte aan vertalingen. Hiervoor kunt u terecht bij vertaalbureau Snelvertaler. Wij verzorgen vertalingen van hoge kwaliteit. Ook beëdigde vertalingen en tolkdiensten behoren tot de mogelijkheden.

Onze werkwijze

Snelvertaler zet uitsluitend professionele vertalers in die moedertaalspreker zijn van de doeltaal. Dit houdt in dat zij gediplomeerd vertaler zijn met ervaring. Bovendien selecteren wij voor elk project de juiste specialist. Of u nu commerciële teksten wilt laten vertalen of teksten op medisch of juridisch gebied, wij zoeken de juiste match voor uw tekst.

2019-10-30T16:25:31.0865381Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Bel ons op 036-534 89 10

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.