Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau voor Deens naar Duits

Vlindertjes met Deense en Duitse vlag erop

Met kantoren in Kopenhagen en in Duitsland is Snelvertaler de ideale partner voor uw vertalingen.

Vertalingen van het Deens naar het Duits en andersom zijn regelmatig nodig in de zakelijke wereld, maar ook voor persoonlijke documenten kunt u een vertaalbureau nodig hebben. Wij zijn u graag van dienst met deze talencombinatie op elk mogelijk vakgebied.

Duits als moedertaal

Wij werken samen met vertalers van over de hele wereld. Al deze vertalers hebben zich in de loop der tijd gespecialiseerd op bepaalde vakgebieden. Zo hebben we vertalers die vooral medische stukken vertalen, maar ook vertalers die expert zijn op het gebied van recht en jurisprudentie. Voor vrijwel ieder vakgebied hebben we een ervaren vertaler paraat. Deze methode van werken is de beste om te waarborgen dat terminologie juist vertaald wordt.

Overigens spreken onze vertalers de doeltaal altijd als moedertaal. Dat betekent in dit geval dat de vertaler het Duits als moedertaal heeft. Daarnaast beheerst hij of zij vanzelfsprekend ook de Deense taal perfect. Zo bent u verzekerd van een direct bruikbaar eindresultaat.

2019-11-04T12:35:29.6561404Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Bel ons op 036-534 89 10

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.