Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Snel een correcte Duits – Franse vertaling

Twee handen met vlaggen erop van Frankrijk en Duitsland

Wij helpen u graag verder met uw vertaling Duits-Frans.

Wilt u snel de beste vertaling van het Duits naar het Frans? Dan neemt u contact op met algemeen vertaalbureau Snelvertaler. Ons vertaalwerk kenmerkt zich door snelheid, precisie en hoogwaardige kwaliteit.

Het Frans van de Fransen

Wij onderhouden een uitgebreid netwerk van gediplomeerde vertalers en vertaalsters die het Frans als moedertaal hebben en in Frankrijk woonachtig zijn. Dat betekent dat uw Duitse tekst zal worden vertaald door iemand die op de hoogte is van het hedendaags Frans. Met andere woorden: u krijgt een tekst in het Frans van de Fransen.

Specialisaties op verschillende deelterreinen

Wij beperken ons niet tot het alledaagse Frans. Daarom hebben wij vertalers in ons bestand die zich stuk voor stuk gespecialiseerd hebben op bepaalde deelterreinen. Zo werken wij met juridische vertalers, technische vertalers, medische vertalers en literaire vertalers. Ook kunnen wij vertalers inschakelen die thuis zijn op het terrein van politiek, economie, sport, toerisme, verkeer en vervoer, gastronomie (wijn!), milieu, de EU, mode, enzovoorts. Het onderwerp van uw vertaling zit er ook vast bij! Kijk op de pagina voor meer informatie.

2019-12-22T16:21:04.6073454Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 46 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.