Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Engels – Frans vertaalbureau Snelvertaler

Internationaal vertaalbureau Snelvertaler verzorgt graag al uw vertalingen Engels – Frans. Voor deze talencombinatie kunnen wij niet alleen een beroep doen op onze vertalers in Nederland, maar ook op die van onze kantoren in Frankrijk en Engeland. Wij werken bovendien uitsluitend met moedertaalsprekers die vaak woonachtig zijn in het land van de doeltaal, waardoor u altijd verzekerd bent van een foutloze vertaling met hedendaags taalgebruik.

Ervaring met talloze onderwerpen

Voor de talencombinatie Engels – Frans werken wij vanuit ons kantoor in Parijs. Van daaruit sturen wij een team aan dat bestaat uit gediplomeerde vertalers die het Frans als moedertaal hebben. De vertalers uit ons uitgebreide bestand hebben allen een specialisatie, wat betekent dat er voor elke tekst een ervaren (beëdigde) vertaler beschikbaar is.
Enkele voorbeelden:

Naast het vertalen naar het Frans vertalen wij ook vanuit het Frans. We laten u graag zien dat kwaliteit en snelheid niet duur hoeven te zijn. Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Een vrijblijvende offerte kunt u aanvragen door het te vertalen document naar ons te e-mailen of door het offerteformulier in te vullen.

2019-11-04T12:24:32.9774791Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
Al onze vertaalbureaus zijn gewoon geopend. Wij verzoeken u om uw aanvraag te versturen via e-mail of ons klantportaal te gebruiken. Als u een prijsopgave wilt voor vertaling van een officieel document, ga dan naar www.vertaaldocument.nl.
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 45 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.