Vertaalbureau Zweeds – Duits

De Zweedse en Duitse taal verschillen helemaal niet zoveel als sommige mensen denken. Ze stammen af van dezelfde taalfamilie. Dat is ook wel te merken als je beide talen hoort spreken, er zijn nogal wat woorden die op elkaar lijken. Toch kunnen juist hierdoor ook behoorlijk wat misverstanden ontstaan wanneer beide talen elkaar ontmoeten. En dat het Zweeds en het Duits elkaar tegenkomen staat vast. Door toerisme, politieke connecties en zakelijke aangelegenheden komen de talen meer dan regelmatig met elkaar in aanraking. Het is in veel gevallen verstandig om samen te werken met een vertaalbureau. Zo voorkomt u immers dat teksten anders overkomen dan dat ze eigenlijk horen over te komen. Dankzij ons wereldwijde netwerk met vertalers, hebben we altijd de juiste vertaler voor u klaar staan. Kijk gerust eens rond op onze website wat wij voor u kunnen betekenen.

Ervaring en kennis

Ervaring en kennis zijn de belangrijkste eigenschappen van de vertalers waar ons vertaalbureau mee samenwerkt. Zo zorgen we er bijvoorbeeld altijd voor dat onze vertalers kennis hebben van het onderwerp dat ze vertalen. Volgens ons is het immers niet alleen van belang dat de vertaler beide talen goed beheerst, maar dat hij of zij ook ervaring heeft met het onderwerp. Vrijwel al onze vertalers hebben zich de afgelopen jaren immers gespecialiseerd in vakspecifieke vertalingen. Zo hebben we vertalers die gespecialiseerd zijn in juridische vertalingen, maar ook vertalers die vooral sterk zijn in het vertalen van technische beschrijvingen. Voor vrijwel elk vakgebied is er wel een vertaler beschikbaar. Bovendien stellen wij ook de eis aan onze vertalers dat ze de doeltaal van de vertaling als moedertaal spreken. Dat betekent in dit geval dat ze Duits als moedertaal spreken en het Zweeds uitstekend beheersen.

2018-05-09T15:44:23.0863617Z

Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.