Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Nederlands - Ests

Wanneer u zaken gaat doen in Estland, of u juist op persoonlijk vlak contacten in dat land heeft, kan het noodzakelijk zijn documenten te laten vertalen. U kunt uw documenten van het Nederlands naar het Ests laten vertalen of andersom door vertaalbureau Snelvertaler. Wij helpen u graag verder met zakelijke documenten, maar kunnen ook beëdigde vertalingen of tolkdiensten voor u verzorgen.

Gespecialiseerde vertalers

In de loop der jaren heeft Snelvertaler vele contacten opgebouwd en hierdoor werken er vertalers van over de gehele wereld voor ons. Het is mede daaraan te danken dat we er altijd voor kunnen zorgen dat u een vertaler krijgt die zeer geschikt is voor de klus. Onze vertalers hebben namelijk meer dan alleen een goede kennis van beide talen. Wij zorgen er altijd voor dat de vertaler een moedertaalspreker is van de doeltaal. In dit specifieke geval houdt dat in dat uw vertaler, naast een zeer goede kennis van het Nederlands, het Ests van jongs af aan spreekt en daarom ook alle ins en outs kent van de taal. Hierdoor kunt u verzekerd zijn van een vertaalde tekst die die de insteek van de originele tekst behoudt. Daarnaast werken wij ook met gespecialiseerde vertalers. Onze vertalers hebben zich toegelegd op verschillende vakgebieden, waardoor ze veel kennis hebben van het onderwerp van uw tekst. Zo zijn er vertalers beschikbaar die gespecialiseerd zijn in commerciële of juridische teksten, maar ook vertalers die zich toegelegd hebben op het vertalen van toeristische teksten of productbeschrijvingen.

2019-10-30T15:56:04.1608507Z
Nicolette van Neer
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Nicolette van Neer een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.