Vertaling van veiligheidsdatabladen

Vertaling van veiligheidsbladen, in alle talen!

Vertaling van veiligheidsbladen, in alle talen!

In deze tijd staat de industrie in het teken van internationalisering en globalisering. Voor bedrijven die werken met materialen en producten die gevaarlijke stoffen bevatten is het noodzakelijk om na te denken wat dit op taalgebied betekent voor de bedrijfsvoering.

Om de veiligheid te waarborgen zijn er veiligheidsinformatiebladen opgesteld. Deze veiligheidsinformatiebladen (VIB of MSDS van "Material Safety Data Sheet") zijn in meerdere talen nodig. Wanneer de chemische stoffen door anderstaligen gebruikt worden is het wettelijk verplicht om meertalige veiligheidsinformatiebladen mee te leveren. Een MSDS of VIB geeft aan welke mogelijke gezondheidsrisico’s verbonden zijn aan contact met chemicaliën of andere eventueel giftige of gevaarlijke stoffen. Een VIB geeft ook advies over veilige werkwijzen en beschrijft welke preventiemaatregelen gehandhaafd moeten worden.

Onze vertalers

Onze technische vertalers hanteren de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van nauwkeurigheid en accuratesse. Om aan de hoge normen te voldoen, hanteren wij een strikte procedure bij de vertaling van veiligheidsbladen. Deze procedure omvat richtlijnen voor de voorbereiding, het terminologisch onderzoek en het aanleggen van klant specifieke glossaria.

Veiligheidsbladen zijn voor ons een vertrouwd onderwerp. Om die reden en omdat er vaak veel herhaling in MSDS-bestanden zit, kunnen we vertalingen hiervan voor een scherpe prijs aanbieden.

Talen

Onze vertalers zijn thuis in alle talen. In het menu-onderdeel Talenoverzicht kunt u zien wat de meest gevraagde talen zijn.

Meer informatie over veiligheidsbladen

Afkortingen, gebruikt in veiligheidsdatabladen

Lijst van veel voorkomende acroniemen met betrekking tot chemische stoffen

2019-03-08T14:14:19.0856623Z

Marit van Hove
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.