Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Medisch dossier

Papieren versie van electronisch patientendossier, EPD

Uw medisch dossier is bij ons in goede handen.

Het kan zijn dat u een vertaling van uw medisch dossier nodig heeft, bijvoorbeeld wanneer u naar het buitenland verhuist of als u op vakantie een arts heeft moeten bezoeken. Omdat in uw medische dossier al uw medische gegevens vastgelegd zijn, geeft u dit natuurlijk niet zomaar uit handen. Vertaalbureau Snelvertaler begrijpt dit en daarom verstrekken wij u graag een getekende geheimhoudingsverklaring. U kunt op elk gewenst moment naar deze verklaring vragen, uiteraard ook voor het aanleveren van uw medisch dossier. Het waarborgen van vertrouwelijkheid vinden wij erg belangrijk en daarom hebben wij ook onze vertalers een geheimhoudingsverklaring laten tekenen. Op die manier kunt u ervan uitgaan dat uw medisch dossier alleen voor uw vertaling gebruikt zal worden en niet onder ogen van derden komt.

Onze vertalers

Wanneer u ervoor kiest uw medisch dossier door ons te laten vertalen, selecteren wij de perfecte vertaler voor de opdracht. Ten eerste kijken wij hierbij naar de talencombinatie, we zullen een moedertaalspreker van de doeltaal selecteren. Daarnaast letten we er uiteraard op dat de vertaler gespecialiseerd is in het vertalen van medische teksten. De terminologie uit uw dossier zal dan op de juiste wijze omgezet worden.

Mocht u een beëdigde vertaling van uw medisch dossier nodig hebben, dan kunnen wij dat ook voor u verzorgen. We werken samen met vertalers die bij de rechtbank beëdigd zijn. Zo’n vertaler zet zijn handtekening en stempel op de vertaling waardoor deze geaccepteerd zal worden door alle officiële instanties.

Contact

De offertes die wij sturen zijn altijd vrijblijvend. Wilt u een offerte ontvangen of meer informatie inwinnen, dan kunt u ons bereiken per telefoon, het offerteformulier invullen of ons e-mailen. Onze projectmanagers zullen u dan met plezier verder helpen.

2019-11-08T15:28:50.7454330Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.