Vertaalbureau Ests

Het Estisch, ook wel Ests, Estnisch of Estlands genoemd, is de officiële taal van Estland. De taal behoort tot de Finoegrische talen en is daarmee dus niet verwant aan andere Europese talen, behalve aan het Fins. Wel is de taal beïnvloed door verschillende Europese talen. Onder andere door het Nederlands tijdens de Gouden Eeuw. Sommige woorden worden zelfs identiek gespeld in beide talen! Ook het Engels heeft de laatste decennia grote invloed gehad op het Ests. Het Ests heeft ongeveer één miljoen sprekers en is daarmee na het IJslands en het Maltees de kleinste taal die in Europa gesproken wordt op officiële niveaus. Vertaalbureau Snelvertaler verzorgt al jaren vertalingen Ests.

Professionele vertalers Ests naar Nederlands en Nederlands naar Ests

Ests Vertaalbureau Snelvertaler: voor al uw vertalingen in Estland.

Snelvertaler helpt u graag verder met uw vertaling van en naar het Ests.

Steeds meer bedrijven ontdekken de Baltische staten als belangrijke import- en exportpartners. Maar ook hun positie op de productiemarkt wordt steeds opvallender. Het is dan ook van belang dat uw vertalingen de juiste toon treffen en zo de communicatie tussen uw zakelijke partners en uzelf soepel laten verlopen. Wij ondersteunen u bij uw dagelijkse communicatie met Estland en leveren professionele vertalingen van bijvoorbeeld correspondentie, jaarverslagen, gebruikshandleidingen en contracten. Ons vertaalbureau werkt samen met hooggekwalificeerde vertalers over de hele wereld. Voor uw vertaling selecteren wij enkel vertalers met jarenlange ervaring. Allen hebben het Ests als moedertaal. Daarnaast hebben zij kennis van taalgebruik en cultuur in Estland. Zo bent u ervan verzekerd dat uw vertaling voor uw Estse zakenpartners leest als een origineel.

Onze expertise

Ons vertaalbureau weet precies waar de kwaliteiten van onze vertalers liggen. Zij hebben zich gespecialiseerd in een of meerdere vakgebieden, waardoor zij uw tekst begrijpen. Daarbij nemen ze bij het vertalen de juiste stijl en het juiste jargon in acht. Specialisten kunnen uiteraard sneller een tekst vertalen dan niet gespecialiseerde vertalers, wat ook de prijs ten goede komt! Onze technische specialisten behandelen zo uw technische documenten en onze literaire vertalers uw boeken en tijdschriften. Op die manier krijgt u altijd een hoogwaardige vertaling retour.

Hoe helpt vertaalbureau Snelvertaler u?

Als u zaken wilt gaan doen in Estland is het belangrijk met een aantal zaken rekening te houden. De experts van vertaalbureau Snelvertaler hebben op de onderstaande pagina een aantal tips voor u op een rijtje gezet.


Meer informatie:

2018-05-14T20:28:33.3384997Z

Nicolette van Neer
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR