De werkwijze van Snelvertaler

Ons vertaalbureau hanteert de scherpste prijzen.

Ons vertaalbureau hanteert de scherpste prijzen.

Vertaalbureau Snelvertaler werkt samen met de beste freelance vertalers. Wij selecteren enkel professionele vertalers die moedertaalspreker zijn van de doeltaal van de vertaling. Daarnaast letten wij op snelheid, zorgvuldigheid en specialisatie. Een technische tekst vereist immers een ander soort vertaler dan een literaire tekst. Daarom analyseren onze projectmanagers elke tekst die binnenkomt zorgvuldig. Op basis daarvan voorzien zij u van een offerte en kunnen zij u informeren over de mogelijkheden voor uw documenten. U kunt ervan verzekerd zijn dat wij de beste match tussen tekst en vertaler voor u vinden.

Offerte

De prijs van een vertaling hangt af van de aard van de tekst, de hoeveelheid tekst en de deadline. Snel weten wat de vertaling van uw tekst gaat kosten? Graag ontvangen wij de tekst per e-mail, dan zorgen wij ervoor dat u snel de scherpste offerte ontvangt. Uiteraard behandelen wij uw documenten strikt vertrouwelijk.

Meer informatie over onze werkwijze, het managementteam en de historie van ons vertaalbureau vindt u hier: Team

2019-03-08T10:46:05.7650366Z

Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.