De werkwijze van Snelvertaler

Ons vertaalbureau hanteert de scherpste prijzen.

Ons vertaalbureau hanteert de scherpste prijzen.

Vertaalbureau Snelvertaler werkt samen met de beste freelance vertalers. Wij selecteren enkel professionele vertalers die moedertaalspreker zijn van de doeltaal van de vertaling. Daarnaast letten wij op snelheid, zorgvuldigheid en specialisatie. Een technische tekst vereist immers een ander soort vertaler dan een literaire tekst. Daarom analyseren onze projectmanagers elke tekst die binnenkomt zorgvuldig. Op basis daarvan voorzien zij u van een offerte en kunnen zij u informeren over de mogelijkheden voor uw documenten. U kunt ervan verzekerd zijn dat wij de beste match tussen tekst en vertaler voor u vinden.

Offerte

De prijs van een vertaling hangt af van de aard van de tekst, de hoeveelheid tekst en de deadline. Snel weten wat de vertaling van uw tekst gaat kosten? Graag ontvangen wij de tekst per e-mail, dan zorgen wij ervoor dat u snel de scherpste offerte ontvangt. Uiteraard behandelen wij uw documenten strikt vertrouwelijk.

Meer informatie over onze werkwijze, het managementteam en de historie van ons vertaalbureau vindt u hier: Team

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.