Vertaalbureau Frans – Nederlands

Op zoek naar goede vertalingen vanuit het Frans naar het Nederlands? Dan is vertaalbureau Snelvertaler de juiste optie voor u. Met beide talen hebben wij ontzettend veel ervaring en bovendien hebben we de juiste vaardigheden om u snel en effectief van dienst te zijn. Snelvertaler werkt bovendien met professionele moedertaalsprekers van de doeltaal. Wanneer er dus een tekst van het Frans naar het Nederlands vertaald wordt, gebeurt dit door een Nederlander die daarnaast een zeer goede kennis van het Frans heeft. En dat is niet het enige; onze vertalers hebben zich ook nog eens gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Nieuwsgierig geworden naar onze diensten? Bel of e-mail een van onze medewerkers voor meer informatie.

Vertalers met kennis van zaken

Vertaalbureau Frans - Nederlands Snelvertaler, voor al uw vertalingen.

We zijn u ook graag van dienst met uw vertaling Frans - Nederlands.

Vertaalbureau Snelvertaler werkt samen met uitstekende vertalers. Niet alleen zijn al onze vertalers gediplomeerd en dus vaardig genoeg om uw teksten te vertalen, ze hebben ook veel ervaring met vertalen van Franse teksten naar het Nederlands. Daarbij hebben ze niet alleen kennis van beide talen, maar ook van het vakgebied waar de vertaling over gaat. Zo hebben we juridische vertalers, maar ook commerciële vertalers of vertalers op het gebied van geschiedenis of wetenschap. Op vrijwel iedere gebied kunnen we u van dienst zijn! U kunt van ons dus een vertaling verwachten waarvan de kwaliteit uitstekend is.

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over het werk van onze vertalers en hun vakgebieden? Neem dan gerust contact op met een van onze projectmanagers. Zij staan u graag te woord. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Dat kunt u doen door het document dat vertaald moet worden, naar ons te e-mailen of door het offerteformulier op onze website in te vullen. Vervolgens krijgt u van ons binnen een uur geheel vrijblijvend een offerte per e-mail opgestuurd.

2017-05-29T07:49:59.9815957Z

Leo Kok
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.