Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Frans – Nederlands

Op zoek naar goede vertalingen vanuit het Frans naar het Nederlands? Dan is vertaalbureau Snelvertaler de juiste optie voor u. Met beide talen hebben wij ontzettend veel ervaring en bovendien hebben we de juiste vaardigheden om u snel en effectief van dienst te zijn. Snelvertaler werkt bovendien met professionele moedertaalsprekers van de doeltaal. Wanneer er dus een tekst van het Frans naar het Nederlands vertaald wordt, gebeurt dit door een Nederlander die daarnaast een zeer goede kennis van het Frans heeft. En dat is niet het enige; onze vertalers hebben zich ook nog eens gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Nieuwsgierig geworden naar onze diensten? Bel of e-mail een van onze medewerkers voor meer informatie.

Vertalers met kennis van zaken

Vertaalbureau Frans - Nederlands Snelvertaler, voor al uw vertalingen.

We zijn u ook graag van dienst met uw vertaling Frans - Nederlands.

Vertaalbureau Snelvertaler werkt samen met uitstekende vertalers. Niet alleen zijn al onze vertalers gediplomeerd en dus vaardig genoeg om uw teksten te vertalen, ze hebben ook veel ervaring met vertalen van Franse teksten naar het Nederlands. Daarbij hebben ze niet alleen kennis van beide talen, maar ook van het vakgebied waar de vertaling over gaat. Zo hebben we juridische vertalers, maar ook commerciële vertalers of vertalers op het gebied van geschiedenis of wetenschap. Op vrijwel iedere gebied kunnen we u van dienst zijn! U kunt van ons dus een vertaling verwachten waarvan de kwaliteit uitstekend is.

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over het werk van onze vertalers en hun vakgebieden? Neem dan gerust contact op met een van onze projectmanagers. Zij staan u graag te woord. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Dat kunt u doen door het document dat vertaald moet worden, naar ons te e-mailen of door het offerteformulier op onze website in te vullen. Vervolgens krijgt u van ons binnen een uur geheel vrijblijvend een offerte per e-mail opgestuurd.

2019-11-04T11:46:48.6097291Z
Leo Kok
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Leo Kok een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.