Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Nederlands – Noors

Hoewel het er in eerste instantie niet op lijkt, stammen de Noorse en de Nederlandse taal af van dezelfde oertaal. Deze talen die beide tot de Indo-Europese talen behoren, zijn beide Germaanse talen. In de loop der tijden zijn de talen behoorlijk divers geworden en het Nederlands tot de West-Germaanse talen en het Noors tot de Noord-Germaanse talen behoort, stammen beide af van het oer Germaans. De talen komen op diverse manieren met elkaar in aanraking. Politiek gezien is er veel samenwerking tussen landen waar deze talen gesproken worden en ook worden er zaken gedaan tussen vele bedrijven in beide landen. Doordat de talen op deze en andere manieren veelvuldig met elkaar in aanraking komen, zijn vertalingen in veel gevallen noodzakelijk. Want ook al behoren de talen tot dezelfde familie, onderlinge verstaanbaarheid is niet aan de orde. Vertaalbureau Snelvertaler is uitstekend geschikt om u te helpen bij het vertalen van uw documenten vanuit het Nederlands naar het Noors.

Ervaring en kennis

Vertaalbureau Nederlands Noors

Bijvoorbeeld voor handelsondernemingen in Svalbard kan een vertaling Nederlands-Noors handig zijn. Vraag nu een offerte aan!

Doordat ons vertaalbureau al lange tijd succesvol opereert, hebben wij een groot netwerk opgebouwd met vertalers van over de hele wereld. Op deze manier kunnen we er altijd voor zorgen dat de juiste vertaler kan werken aan de juiste klus en kunnen we ook eisen stellen aan onze vertalers. Zo stellen we bijvoorbeeld als eis aan onze vertalers dat ze de doeltaal van de vertaling als moedertaal spreken. Bij uw vertaling vanuit het Nederlands naar het Noors zal er dus een vertaler aan werken, die de Noorse taal als moedertaal kent en daarnaast de Nederlandse taal voldoende onder controle heeft. Bovendien zijn onze vertalers vaak gespecialiseerd in allerlei vakgebieden. Hierdoor kunnen we u altijd een vertaler aanbieden die niet alleen beide talen zeer goed kent, maar ook nog eens verstand heeft van het onderwerp. Er zijn bijvoorbeeld vertalers beschikbaar die veel ervaring hebben met het vertalen van medische teksten, maar ook vertalers die zich gespecialiseerd hebben in het vertalen van technische beschrijvingen of teksten over cultuur en sport. Hierdoor kan Snelvertaler u altijd een vertaler aanbieden die zeer geschikt is voor uw vertaalklus.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Nieuwsgierig geworden naar de diensten van ons vertaalbureau? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan via e-mail door de te vertalen tekst naar ons toe te sturen of via het offerteformulier op onze website. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail. Voor vragen kunt u overigens altijd terecht bij een van onze projectmanagers. Als u contact met ze opneemt staan zij u graag te woord.

2019-10-30T16:15:44.1384354Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Bel ons op 036-534 89 10

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.