Nederland

Gegarandeerde kwaliteit. Deskundige vertalers. Een vlot traject.

Overtuig uw buitenlandse vastgoedkopers en investeerders met aantrekkelijke portfolio’s en onberispelijke overeenkomsten. Het vertalen? Dat doen wij.

Offerte aanvragen

Vertalingen voor de vastgoedsector

Als vastgoedprofessional heeft u vaak te maken met stress. U moet transacties snel afhandelen en heeft geen tijd om u ook nog bezig te houden met het vertalen van portfolio’s, brochures en koopovereenkomsten.

Laat ons u helpen. Snelvertaler is ISO 9001 gecertificeerd en werkt conform ISO 17100. Het voordeel voor u? Al uw vertalingen voor de vastgoedsector zijn van topkwaliteit. Gegarandeerd.

Als u kiest voor Snelvertaler, profiteert u van …

 • een vlot projectverloop;
 • deskundige en professionele vertalers;
 • kwaliteit dankzij het vierogenprincipe;
 • een veilige omgang met uw gevoelige gegevens;
 • duidelijke communicatie.

Interesse? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze projectteams in Nederland en Vlaanderen helpen u graag verder.

Offerte aanvragen

Snelle vertalingen van urgente vastgoeddocumenten

In de real estate-branche is snelheid cruciaal. Kopers en verkopers willen hun transacties snel afronden en ook de financiering moet meteen geregeld worden. In de grote steden wisselt vastgoed tegenwoordig binnen een paar weken van eigenaar. De verkoopperiodes zijn dus veel korter geworden.

Wij snappen heel goed dat real estate-bedrijven en makelaars geen tijd hebben om lang te wachten op belangrijke vertalingen. Snelvertaler vertaalt uw portfolio’s, vastgoedbrochures, advertenties, overeenkomsten en officiële documenten binnen een paar dagen – in de hoogste kwaliteit.

Overtuigend marketingmateriaal in de taal van uw klanten

De brochure en ander marketingmateriaal leveren een groot aandeel in het verkoopsucces van uw vastgoed. Behalve aantrekkelijke foto’s speelt ook de verkooptekst een doorslaggevende rol.

Om te zorgen dat uw zorgvuldig samengestelde brochures ook goed worden ontvangen door buitenlandse geïnteresseerden, heeft u een aansprekende vertaling nodig die door een professioneel tekstschrijver lijkt te zijn geschreven. Alleen zo kunt u potentiële kopers overtuigen – vooral in het hoge en het luxesegment.

Onze marketingvertalers die gespecialiseerd zijn in de vastgoedsector geven uw vastgoedbrochure gegarandeerd een laatste finishing touch.

Onberispelijke vertalingen van overeenkomsten voor de vastgoedbranche

Heeft u een betrouwbare vertaling nodig voor uw koopovereenkomsten en andere juridische documenten? Bij ons vertaalbureau dat ISO 9001 gecertificeerd is en werkt conform ISO 17100, zijn uw belangrijke vertaalopdrachten in goede handen.

Voor juridische documenten maken wij uitsluitend gebruik van speciaal opgeleide juridisch vertalers die uitstekend thuis zijn in hun vak. Ons beproefde vierogenprincipe zorgt voor onberispelijk vertaalde overeenkomsten waarmee u uw verkoop snel en gemakkelijk kunt afhandelen.

We helpen u ook graag bij beëdigde vertalingen van uw officiële documenten en kadasterregistraties naar het Nederlands, waar nodig ook met apostille.

Huisreglementen van woningcorporaties

Het samenleven in de stad wordt steeds diverser. Woningcorporaties, gemeenten en verhuurders doen er dus goed aan om hun huisreglementen niet alleen in het Nederlands aan te bieden, maar ook in andere talen. Soms is dit zelfs verplicht.

Vertalingen in allerlei talencombinaties zijn bij Snelvertaler aan de orde van de dag. Neem vandaag nog contact met ons op voor een snelle en vrijblijvende offerte om uw huisreglement te laten vertalen.

Offerte aanvragen

Laat u overtuigen door deze cijfers

Meer dan 30 loyale vaste klanten in de real estate-sector5.000 succesvol afgeronde vertaalprojecten voor de vastgoedsector200 professionele vertalers voor de vastgoedbranche

Uw langetermijnpartner voor alle Nederlandstalige projecten

“We werken elke keer weer graag met jullie samen.” Een uitspraak van een real estate-bedrijf waar niet alleen ons team blij mee is, maar waar ook de kwaliteit van onze diensten uit blijkt.

Bent u op zoek naar een betrouwbare langetermijnpartner voor vertalingen in de vastgoedbranche? Met onze twee Nederlandse vestigingen in Almere en Amsterdam en onze vestiging in Antwerpen bedienen we de hele Nederlandstalige markt.

“Alles is heel snel in orde gekomen”

Bij vertalingen in de vastgoedbranche is er snelheid en kwaliteit nodig. U moet er bij het uitkiezen van een vertaaldienst zeker van zijn dat …

 • vertalers de betreffende vastgoedtermen kennen;
 • de vertaalde teksten correct zijn;
 • het marketingmateriaal aantrekkelijk is om te lezen.

Bij Snelvertaler nemen wij deze taak graag van u over, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteit: het aanbieden en verkopen van vastgoed.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Kan Snelvertaler voor onze vastgoedbrochures overweg met bestandsformaten voor InDesign of FrameMaker?

Jazeker.

Onze vertaling is heel urgent. Kunnen we deze binnen een paar dagen ontvangen?

Uiteraard. Upload uw document op onze offertepagina en kies vervolgens de brontaal, het vakgebied ‘Vastgoed’ en de doeltaal. Onze tool laat meteen de diverse levertijden zien met de bijbehorende prijs. In heel dringende gevallen kunt u ons ook telefonisch bereiken via +31 (0)36 534 8910.

We hebben alleen een samenvatting van aanbestedingsstukken nodig, geen volledige vertaling. Is dat mogelijk?

Jazeker. Neem in dat geval rechtstreeks contact met ons op via het e-mailadres info@snelvertaler.nl of via telefoonnummer +31 (0)36 534 8910.

Hoe deskundig zijn de vertalers van Snelvertaler?

Voor portfolio’s, vastgoedbrochures en koopovereenkomsten maken we alleen gebruik van vertalers die gespecialiseerd zijn in marketingteksten, de vastgoedwereld of juridische teksten. Sommige vertalers zijn vroeger zelfs makelaar geweest en zijn uitstekend thuis in de terminologie in uw branche. Als u wilt, kunt u bij ons ook een vaste vertaler uitkiezen voor al uw projecten.

Welke talencombinaties biedt Snelvertaler aan voor vastgoedvertalingen?

Voor sterk specialistische vastgoeddocumenten werken we vooral met de talencombinatie Engels-Nederlands en Nederlands-Engels. Vertalingen van overeenkomsten en marketingmateriaal bieden we ook aan in andere talencombinaties.

Heeft u hoogwaardige vertalingen nodig voor uw vastgoedovereenkomsten of vastgoedbrochures? Snelvertaler heeft vestigingen in Nederland en Vlaanderen en is al meer dan 20 jaar een voorkeurspartner van grote real estate-bedrijven.

Offerte aanvragen

Vertalingen voor de vastgoedsector

Wij vertalen regelmatig de volgende documenten voor de vastgoedsector:

 • portfolio’s
 • vastgoedbrochures
 • vastgoedadvertenties
 • websites
 • voorlopige overeenkomsten
 • huurovereenkomsten
 • pachtovereenkomsten
 • koopovereenkomsten
 • courtageovereenkomsten met makelaars
 • aanbestedingsstukken
 • huisreglementen
 • officiële documenten als beëdigde vertalingen