Vertalingen voor het hotelwezen

Onze projectmanager Renee

Vertalingen op het gebied van de hotellerie. Wij zijn erin thuis.

In het hotelwezen komen culturen dagelijks met elkaar in aanraking. Hoewel het personeel meestal kennis van vreemde talen heeft, is het belangrijk om ook zaken als hotelwebsites meertalig op te zetten en zo toegankelijk te maken voor internationale gasten. Iedere gast waardeert het immers als informatie in zijn of haar moedertaal beschikbaar is.

Ons vertaalbureau is specialist in vertalingen op het gebied van toerisme, vakanties en vrije tijd. Wij verzorgen de vertaling van uw hotelwebsite, reserveringsformulieren, hotelbrochures, flyers, algemene voorwaarden en nog veel meer. Stuur ons uw aanvraag en ontvang gratis een vrijblijvende offerte.

Onze expertise

Wij werken met zeer vakkundige vertalers die uitgebreide kennis van de hotel- en marketingbranche hebben. Zij zijn hoog opgeleid en gespecialiseerd in vertalingen in deze branche, waardoor zij snelle en kwalitatief goede vertalingen af kunnen leveren. Daardoor kunt u rekenen op een hoogwaardige en aantrekkelijke vertaling. Omdat wij al vele duizenden hotelbeschrijvingen hebben vertaald, kunnen wij putten uit een reservoir van eerder vertaalde teksten. Hierdoor kunnen wij soms een veel scherpere prijs bieden dan onze collega's.

2019-03-08T11:25:01.9290366Z

Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.