Vertalingen voor het hotelwezen

Onze projectmanager Renee

Vertalingen op het gebied van de hotellerie. Wij zijn erin thuis.

In het hotelwezen komen culturen dagelijks met elkaar in aanraking. Hoewel het personeel meestal kennis van vreemde talen heeft, is het belangrijk om ook zaken als hotelwebsites meertalig op te zetten en zo toegankelijk te maken voor internationale gasten. Iedere gast waardeert het immers als informatie in zijn of haar moedertaal beschikbaar is.

Ons vertaalbureau is specialist in vertalingen op het gebied van toerisme, vakanties en vrije tijd. Wij verzorgen de vertaling van uw hotelwebsite, reserveringsformulieren, hotelbrochures, flyers, algemene voorwaarden en nog veel meer. Stuur ons uw aanvraag en ontvang gratis een vrijblijvende offerte.

Onze expertise

Wij werken met zeer vakkundige vertalers die uitgebreide kennis van de hotel- en marketingbranche hebben. Zij zijn hoog opgeleid en gespecialiseerd in vertalingen in deze branche, waardoor zij snelle en kwalitatief goede vertalingen af kunnen leveren. Daardoor kunt u rekenen op een hoogwaardige en aantrekkelijke vertaling. Omdat wij al vele duizenden hotelbeschrijvingen hebben vertaald, kunnen wij putten uit een reservoir van eerder vertaalde teksten. Hierdoor kunnen wij soms een veel scherpere prijs bieden dan onze collega's.

2017-05-29T07:42:16.8695835Z

Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.