Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Snelvertaler: het vertalen van visitekaartjes

Zakendoen in het buitenland is voor veel ondernemers een spannende stap. Uw bedrijf is inmiddels zo succesvol in Nederland dat u graag wilt uitbreiden naar het buitenland, of misschien wilt u kennismaken met uw buitenlandse leveranciers. Natuurlijk zorgt u er dan voor goed voorbereid voor de dag te komen. U heeft zich wellicht verdiept in de gebruiken van een ander land en uw product- of diensteninformatie bij de hand. U bent tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf en wilt u uw buitenlandse ondernemingen laten slagen! Heeft u echter ook in letterlijke zin aan uw visitekaartje gedacht?

Vertaalbureau Snelvertaler verzorgt een professionele vertaling van uw visitekaartje voor uw buitenlandse contacten.

Een voorsprong in uw onderhandelingen door een professioneel vertaald visitekaartje.

U wilt uw buitenlandse contacten graag voorzien van een manier waarop zij contact met u kunnen opnemen. Waarschijnlijk heeft u al veel zorg besteed aan het ontwerpen van uw visitekaartje. U heeft heel nauwkeurig nagedacht over de formulering zodat er precies op staat wat u wilt uitdragen met uw bedrijf. Het is nu echter goed mogelijk, dat u graag zou beschikken over uw kaartje in diverse talen, voor uw verschillende contacten. Daarbij is het belangrijk dat het voor uw buitenlandse contactpersonen direct duidelijk is wat uw bedrijf doet en wat uw functie is. Daarom is het van groot belang dat de terminologie en functienamen goed worden overgezet. In één oogopslag moet deze informatie helder zijn voor degene aan wie u uw kaartje overhandigt.

Met andere woorden, u wilt een goede vertaling zodat u uw kaartje met een gerust hart kunt uitdelen tijdens uw bezoek in het buitenland. Of wellicht wilt u graag visitekaartjes in diverse talen bij de hand hebben in Nederland om uw eigen gasten te kunnen voorzien van alle relevante informatie in hun moedertaal.

Bij Snelvertaler bent u hiervoor aan het juiste adres. Omdat wij beschikken over een bestand van meer dan vierduizend vertalers kunnen we vertalingen naar vrijwel iedere taal verzorgen. Snelvertalerwerkt uitsluitend samen met professionele vertalers die moedertaalsprekers zijn van de taal waar naartoe wordt vertaald. Of u uw visitekaartje nu naar het Engels of Japans, het Duits of het Russisch vertaald wilt hebben, wij kunnen deze vertalingen voor u verzorgen. U kunt rekenen op een vertaling die u direct kunt inzetten bij uw buitenlandse ondernemingen.

Meer weten?

Als u nu een offerte voor een vertaling bij ons vertaalbureau wilt aanvragen, kunt u het offerteformulier invullen. U kunt ook een aanvraag sturen per e-mail. U krijgt dan zo snel mogelijk een offerte toegestuurd.

2019-11-08T14:41:13.0876958Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.