Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Voordelige technische vertalingen

Ons vertaalbureau werkt samen met de beste technische vertalers over de hele wereld. Stuk voor stuk zijn zij thuis in hun eigen technische, specialistische vakgebied. Omdat wij voor elke opdracht de juiste technisch vertaler inzetten en gebruik maken van CAT-tools, kunnen wij u professionele technische vertalingen aanbieden tegen relatief lage kosten. Wij stellen graag een gratis offerte op maat voor u op, met de meest voordelige prijs voor uw vertaling.

Paper, pencil, measuring instruments.

Electrotechniek en fluïdica in één tekst.

Een greep uit onze opdrachten:

Voor een associatie van internationale bedrijven in de olie- en gasindustrie vertaalden wij onlangs technische handleidingen en Material Data Safety Sheets. Het betrof vertalingen vanuit het Engels naar het Noors. Voor dit project stelden wij een team samen van vertalers met verstand van fluïdica en hydrauliek. Het resultaat was een bundel hoogstaande vertalingen.

Het komt vaak voor dat technische teksten een specifieke lay-out hebben. Voor vertalers zonder technische achtergrond kan dit ingewikkeld zijn. Ons vertaalbureau vertaalt niet alleen, maar wij zijn ook in staat om met complexe opmaak te werken. Staat uw tekst bijvoorbeeld in AutoCad of InDesign? Geen probleem, u kunt het zo aanleveren. Onze specialisten weten er mee te werken. Zelfs als u het brondocument enkel op papier heeft kunnen wij u van dienst zijn.


2019-11-11T08:22:00.6851494Z
Nicolette van Neer
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Nicolette van Neer een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.