Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Werken als vertaler bij vertaalbureau Snelvertaler

Freelance vertalers gezocht!

Ons vertaalbureau is altijd op zoek naar nieuwe vertalers. Omdat ons vertaalbureau wereldwijd snel groeit, breiden we ons internationale bestand met vertalers graag uit. Omdat ons vertaalbureau kiest voor kwaliteit, snelheid en lage tarieven, werken we uitsluitend met freelance vertalers. We krijgen wekelijks veel aanvragen binnen van freelance vertalers. Pas na strenge selectie voegen we nieuwe vertalers toe aan ons bestand. Zo werken we alleen met vertalers die naar hun moedertaal vertalen, zogenaamde 'native speakers'. Ook zijn opleiding én ervaring belangrijke graadmeters om te kunnen werken voor ons vertaalbureau.

Als u wilt werken voor het snelst groeiende vertaalbureau van Nederland, kunt u het beste contact opnemen met onze Procurement officer. Haar naam is Marit van Hove, en zij is te bereiken via procurement@fasttranslator.com. Zij rekent wel op een professioneel cv en aantoonbare ervaring. ‘Kan ik vertaler worden? Ik spreek twee talen’, is er niet bij.

Bij Snelvertaler is er door de sterke groei altijd behoefte aan specialisten. De volgende taalcombinaties geven individuele behoeftes aan van onze Nederlandse projectmanagers. Wij zoeken momenteel uitsluitend goede, beschikbare en gespecialiseerde vertalers:

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.