Nederland

Werken bij Snelvertaler: Onze vacatures

Projectmanager Vertaalbranche

Lees meer

Stage Project management in de vertaalbranche

Lees meer

Over Snelvertaler

Vakkundig en betrouwbaar: dat is waar wij voor staan. Zoals wij omgaan met klanten, zo gaan wij ook om met onze medewerkers. Zij zijn het kapitaal van de organisatie. Wij selecteren onze medewerkers zorgvuldig, zodat wij garant kunnen staan voor kwaliteit en succes. En succes wordt bij ons gedeeld.

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich als familiair. De lijnen zijn kort, we zijn flexibel en werkplezier staat hoog in het vaandel. Omdat we kantoren hebben in meerdere landen, kom je in aanraking met diverse culturen. Dit maakt werken bij Snelvertaler uniek.

Wij onderscheiden ons binnen de branche door een concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket aan te bieden. Spreekt dit je aan? Aarzel dan niet om kennis met ons te maken.

Open sollicitatie

Naast onze actuele vacatures zijn wij altijd geïnteresseerd in enthousiaste vakmensen. Is er op dit moment geen concrete vacature die direct aansluit, maar ben je wel geïnteresseerd in eventuele toekomstige mogelijkheden? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar hr@snelvertaler.nl.