Nederland

Manager Landenteam NL Vertaalbranche

Ben jij iemand die de verbinding zoekt en aangaat met de medewerkers en op managementniveau, zowel op inhoud als op de relatie? Heb je daarnaast ook nog eens leidinggevende kwaliteiten en haal en breng jij energie uit het voeren van commercie? Lees snel verder, wij zijn op zoek naar jou!  

Dit ga je doen

Je geeft op inspirerende wijze operationeel leiding aan het Nederlandse team dat bestaat uit Project Managers en Account Managers. Je fungeert tevens als coach op commercieel, vaktechnisch en klantmanagementniveau. Daarnaast ben je actief met salesmanagementtaken om de groeidoelstellingen van Snelvertaler te realiseren.

Dit verwachten wij van jou

 • Je bent minimaal in het bezit van een HBO-diploma
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Ervaring met sales is daarbij een vereiste
 • Je hebt affiniteit met de vertaalbranche
 • Je vindt het interessant om in een internationale en continu innoverende organisatie werkzaam te zijn
 • Je bent communicatief vaardig en beheerst naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal in woord en geschrift

Dit mag je van ons verwachten

 • Een veelzijdige en zelfstandige functie met veel eigen verantwoordelijkheid
 • Een concurrerend salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Thuiswerken
 • Een modern kantoor in Almere Centrum op 100 meter van het treinstation

Over Snelvertaler

Vakkundig en betrouwbaar: dat is waar wij voor staan. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige vertalingen in meer dan 150 talen en in alle vakgebieden en talencombinaties. Wij behoren tot de meest succesvolle vertaalbureaus in Europa.

Werken bij Snelvertaler betekent deel uitmaken van een professioneel en innovatief vertaalbureau binnen een hoogwaardige IT-omgeving. Omdat we kantoren hebben in meerdere landen, kom je in aanraking met diverse culturen. Dit maakt werken bij Snelvertaler uniek.

Meer weten en solliciteren

Hebben wij jou weten te enthousiasmeren en zou je graag met ons willen kennismaken? Neem dan gerust contact op met Jos Fuchs, Sr. Manager Operations, telefoonnummer 06-407 658 00, jos.fuchs@fasttranslator.com of met Jeffrey Vreugdenhil, Hr-manager, telefoonnummer 0615441348, jeffrey.vreugdenhil@fasttranslator.com.

  Direct Solliciteren