Nederland

Allround administratief medewerker (24 – 40 uur)

Je bent op zoek naar een internationale omgeving waar je jouw talent voor administratieve structuur goed kunt toepassen en vooral ook verder kunt ontwikkelen. Routinematig werken spreekt je aan, maar een uitzoekklus vind je minstens zo interessant. Het liefst werk je in een klein en gezellig team samen, maar ook nu en dan vanuit huis omdat flexibiliteit voor jou belangrijk is. Je bewaakt graag processen op het gebied van facturatie, finance en HR. Tot slot geef je de voorkeur aan een open informele werksfeer met korte lijnen. Als dat de opsomming is van jouw ideale baan, lees dan verder, want wellicht ben jij de persoon die wij zoeken.

Dit ga je doen

Je werkt autonoom mee aan het uitvoeren en beheren van de administratieve processen voor de (buitenlandse) vestigingen van Snelvertaler. Op routinebasis zorg je voor de facturatie naar onze klanten, het opvolgen hiervan en het verwerken van betalingen en bankmutaties. Aanvullend beheer je de centrale mailbox met een divers scala aan onderwerpen, van aansprakelijkheidsverzekering tot Zweeds pensioen, maar zeker ook op het gebied van klanten, leveranciers en financiële of juridische onderwerpen. Je stelt je hierbij proactief, dienstverlenend en commercieel op. Tot slot fungeer je als sparringpartner en back-up voor de boekhoudster en HRM-administratie.

Dit verwachten wij van jou

 • Je beschikt over een goede (sociale) intelligentie op hbo-niveau in combinatie met een paar jaar relevante werkervaring
 • Je bent administratief sterk en beschikt over een groot leervermogen
 • Je bent in staat procedures en processen te optimaliseren waarbij je ook op drukke momenten toch het overzicht weet te behouden
 • Je bent communicatief vaardig en beheerst naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk op professioneel niveau. Taal is ons visitekaartje

Dit mag je van ons verwachten

 • Een veelzijdige en zelfstandige functie met een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid. We zien graag dat jij je in enkele jaren tijd ontwikkelt tot een allround finance professional.
 • Snel zicht op een vast contract
 • Een concurrerend salaris met winstdelingsregeling en uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder flexibiliteit in werktijden
 • Een uitstekende pensioenregeling bij Centraal Beheer Achmea, inclusief werkgeversbijdrage
 • Een goede thuiswerkregeling inclusief laptop en toebehoren
 • Een modern kantoor in Almere Centrum op 2 minuten loopafstand van het centraal station

Over Snelvertaler

Vakkundig en betrouwbaar: dat is waar wij voor staan. Onder de overkoepelende naam Fasttranslator leveren wij kwalitatief hoogwaardige vertalingen in meer dan 150 talen en in alle vakgebieden en talencombinaties. Wij behoren tot de meest succesvolle vertaalbureaus in Europa.

Werken bij Fasttranslator betekent deel uitmaken van een professioneel en innovatief vertaalbureau met een hoogwaardige IT-omgeving. Omdat we kantoren hebben in meerdere landen, kom je in aanraking met diverse culturen. Dit maakt werken bij Fasttranslator uniek.

Neem nu contact met ons op!

Hebben wij jou met bovenstaande tekst weten te enthousiasmeren en maak je graag met ons kennis? Neem dan contact op met Jeffrey Vreugdenhil, HR Manager.

E-mail: jeffrey.vreugdenhil@fasttranslator.com, telefoonnummer: 06-154 413 48.

  Direct Solliciteren