Vertaalbureau Juridische vertalingen

De juridische vertalers van Snelvertaler helpen u graag verder.

Juridische vertalingen

De rechtspraak kent een groot aantal verschillende deelonderwerpen. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan arbeidsrecht, erfrecht, Europees recht, letselschade en ondernemersrecht. Voor al deze vakgebieden geldt dat de formulering van teksten van groot belang is. Niet alleen is er sprake van zeer specifiek jargon, er kunnen grote consequenties verbonden zijn aan fouten in officiële documenten. Daarom is het van groot belang dat vertalingen van dergelijke documenten zeer zorgvuldig worden omgezet, met gebruik van correcte terminologie en met gevoel voor nuance. Een gespecialiseerde juridische vertaler is daarbij onmisbaar.

Vertrouwelijkheid en expertise

Wij begrijpen dat het voor u belangrijk is dat uw documenten vertrouwelijk worden behandeld. Dat heeft voor ons grote prioriteit en kunnen we u garanderen door middel van een geheimhoudingsverklaring.
Wij werken uitsluitend samen met professionele vertalers die moedertaalspreker zijn van de doeltaal. Dat is pas het begin: we denken we graag met u mee en kijken naar wat u nodig heeft. Voor elke vertaling selecteren we, in samenspraak met u, de juiste specialist voor de tekst.


Meer specifieke informatie vindt u hieronder:

2017-05-29T07:43:03.8267875Z

Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 54 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.