Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Juridische vertalingen

Na een snelle juridische vertaling kunt u uw document zo ondertekenen.

Juridische vertalingen conform het origineel, klaar voor gebruik.

Vertaalbureau Snelvertaler is al jarenlang toonaangevend op het gebied van juridische vertalingen. De advocatuur en het notariaat zijn dan ook onze grootste opdrachtgevers. Of u nu een contract, arbeidsovereenkomst, serviceovereenkomst, huurovereenkomst, akte, patent, statuten, een politierapport, rechtbankverslag of een bruikleenovereenkomst te vertalen heeft, wij verzorgen dit graag voor u. Wij werken uitsluitend samen met professionele vertalers met een juridische opleiding die moedertaalspreker zijn van de doeltaal. Ook uw website heeft baat bij de juist vertaalde teksten, denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de algemene voorwaarden en privacy policy die op uw website staan.

De rechtspraak kent een aantal specialisaties. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan arbeidsrecht, erfrecht, Europees recht, letselschade en ondernemingsrecht. Er is voor elk domein sprake van specifiek jargon. Daarom is het van belang dat vertalingen van juridische documenten professioneel worden verzorgd, met inachtneming van correcte terminologie. Onze gespecialiseerde juridische vertalers zijn daarbij onmisbaar. Buiten hun juridische kennis hebben zij ook kennis van bijvoorbeeld de financiële markt en hebben de native vertalers van ons vertaalbureau genoeg kennis om een juridisch verantwoorde vertaling voor u te realiseren.

Deelgebieden

De rechtspraak kent een aantal specialisaties. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan arbeidsrecht, erfrecht, Europees recht, letselschade en ondernemingsrecht. Er is voor elk domein sprake van specifiek jargon. Daarom is het van belang dat vertalingen van juridische documenten professioneel worden verzorgd, met inachtneming van correcte terminologie. Onze gespecialiseerde juridische vertalers zijn daarbij onmisbaar.

Vertrouwelijkheid voorop

Stempel met de tekst vertrouwelijk. Deze vindt u vaak op uw document waarvan wij graag een juridische vertaling maken.

Vertrouwelijkheid voorop. ISO-gecertificeerd en GDPR-compliant.

Vanwege het doorgaans vertrouwelijke karakter van juridische vertaalwerkzaamheden, zijn wij logistiek goed georganiseerd. Onze diensten en procedures zijn ingericht conform de ISO-specificaties voor vertaalbureaus. Veiligheid en bescherming van data zijn immers van cruciaal belang voor u en ons.

Ons vertaalbureau heeft vertrouwelijkheid hoog in het vaandel staan. Naast onze garantie dat wij zorgvuldig met uw documenten omgaan, kunnen wij op uw verzoek een geheimhoudingsverklaring toesturen, nog voordat u ons de te vertalen documenten aanlevert. Ook onze vertalers zijn individueel gebonden aan een geheimhoudingsverklaring. U kunt hier meer lezen over geheimhouding en privacy.

Beëdiging van officiële vertalingen

Indien het te vertalen document nodig is voor een officiële instantie, kunnen wij de vertaling ook voor u beëdigen. Op die manier bent u ervan verzekerd dat de vertaling van de hoogste kwaliteit is en te gebruiken is voor officiële doeleinden. Ook voor een apostille van de rechtbank bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben hiervoor een speciale website in het leven geroepen zodat u uw beëdigde vertaling zo snel mogelijk en op de juiste wijze in ontvangst kunt nemen. Bezoekt u hier voor onze website Vertaaldocument.nl.

Een offerte voor een juridische vertaling aanvragen

Munten en papiergeld euro

Een offerte is uiteraard vrijblijvend.

Juridisch vertaalbureau Snelvertaler kent zijn bestand van vertalers door en door en schakelt vliegensvlug de juiste juridische vertaler in voor uw tekst. Door middel van ons offerteformulier (dat u in het hoofdmenu vindt) kunt u eenvoudig een offerte voor de beoogde tekst aanvragen.

Het formulier dient als volgt te worden ingevuld:

U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte.

Heeft u meerdere juridische documenten dan kunt u die ook direct e-mailen. Voor vragen en verdere informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst.

Supersnel vertalen

Onze projectmanagers hebben de juiste expertise benodigd voor een correcte juridische vertaling.

Onze projectmanagers informeren u graag.

Ook grote stukken tekst met korte deadlines kunnen professioneel door vertaalbureau Snelvertaler worden vertaald. Wij schakelen dan een team van vertalers in dat voor u een perfecte vertaling realiseert. Overlegt u met onze projectmanagers wat de mogelijkheden zijn in dat geval. Bij grote spoed vlak voor de zittingsdatum kunnen wij door teamwerk in korte tijd grote hoeveelheden tekst vertalen.

Voorbeelden van documenten

Vertaalbureau Snelvertaler heeft ruime ervaring met het vertalen van vertrouwelijke documenten. Enkele voorbeelden:

Dit soort documenten vertalen wij niet alleen van en naar de populaire Europese talen, zoals Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans en Portugees, maar ook naar andere talen, zoals het Arabisch, Indonesisch, Russisch, Farsi, Dari en Turks.

2020-09-09T10:38:50.5738088Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.