Vertaalbureau Juridische vertalingen

De juridische vertalers van Snelvertaler helpen u graag verder.

Juridische vertalingen

De rechtspraak kent een groot aantal verschillende deelonderwerpen. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan arbeidsrecht, erfrecht, Europees recht, letselschade en ondernemersrecht. Voor al deze vakgebieden geldt dat de formulering van teksten van groot belang is. Niet alleen is er sprake van zeer specifiek jargon, er kunnen grote consequenties verbonden zijn aan fouten in officiële documenten. Daarom is het van groot belang dat vertalingen van dergelijke documenten zeer zorgvuldig worden omgezet, met gebruik van correcte terminologie en met gevoel voor nuance. Een gespecialiseerde juridische vertaler is daarbij onmisbaar.

Vertrouwelijkheid en expertise

Wij begrijpen dat het voor u belangrijk is dat uw documenten vertrouwelijk worden behandeld. Dat heeft voor ons grote prioriteit en kunnen we u garanderen door middel van een geheimhoudingsverklaring.
Wij werken uitsluitend samen met professionele vertalers die moedertaalspreker zijn van de doeltaal. Dat is pas het begin: we denken we graag met u mee en kijken naar wat u nodig heeft. Voor elke vertaling selecteren we, in samenspraak met u, de juiste specialist voor de tekst.


Meer specifieke informatie vindt u hieronder:

2017-05-29T07:43:03.8267875Z

Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.