Nederland

Vertaalbureau Utrecht

Utrecht bevindt zich in het hart van Nederland. De stad ligt centraal op een knooppunt van snelwegen, sporen en rivieren. Utrecht is een belangrijke stad voor beurzen en conferenties en heeft een bloeiende economie. Kortom: de perfecte locatie voor ons vertaalbureau!

Ons vertaalbureau in Utrecht is gevestigd in de Utrechtse binnenstad en is goed bereikbaar met openbaar vervoer en fiets. Vanuit dit kantoor werken wij voor klanten uit de provincie Utrecht, maar ook voor klanten die elders in het land gevestigd zijn.

Onze werkwijze

Wij zijn van mening dat snelheid en een lage prijs niet ten koste hoeven te gaan van kwaliteit. Wij werken uitsluitend met professionele vertalers, die ervoor zorgen dat uw document vertaald wordt met inachtneming van de juiste stijl en jargon. U wordt vanaf uw eerste contact met ons te woord gestaan door een projectmanager die gedurende het gehele project uw aanspreekpunt blijft, van offerte tot factuur. Wij zijn ISO-gecertificeerd.

Binnen 5 minuten weet u wat de prijs is voor uw opdracht

Klanten van Snelvertaler weten het snelst waar ze qua kosten aan toe zijn als zij onze vernieuwde en unieke offertemodule voor vertalingen gebruiken. Het proces voor het inschatten van de prijs van uw opdracht is heel simpel:

Upload de te vertalen bestanden en geef op in welke taal deze zijn opgesteld. Wij noemen dit de brontaal. Geef dan aan tot welke sector uw vertaling behoort, of laat onze projectmanager dit voor u beslissen. Vertel ons in welke taal of talen u uw vertaling aangeleverd wilt hebben.

Ons offertesysteem berekent uw mogelijkheden. Op basis van de hoeveelheid woorden en uw gewenste levertijd tonen wij u een aantal opties waarbij wij altijd de scherpste prijs bieden.

U kiest of u meteen wilt bestellen of eerst een offerte wil ontvangen.

Vul vervolgens alle benodigde gegevens in zoals uw naam, e-mailadres en adresgegevens en ga akkoord met onze algemene voorwaarden.

U klikt op verzenden en volgt eventueel de betaalinstructies op.

Hierna ontvangt u van ons een bevestiging van uw bestelling en gaan onze projectmanagers en vertalers meteen aan de slag. Wij nemen contact met u op als dat nodig is en zorgen ervoor dat uw vertaling binnen de u aangevraagde termijn is voltooid.

Krijg binnen 5 minuten een offerte

Vertaalbureau Utrecht – Snelvertaler

Adres:
Ganzenmarkt 6, Utrecht, Utrecht, 3512 GD, Netherlands
Telefoon: +31 30-310 05 07