Nederland

Een vertaling op maat

Een professionele vertaling zal in veel gevallen maatwerk zijn. Zo zijn er verschillende factoren zijn die de prijs van een professioneel te vertalen document of ander project beïnvloeden. Denk hierbij aan het aantal woorden dat vertaald moet worden, het onderwerp, en natuurlijk het tijdstip van levering.

Ons offertesysteem kan u met grote zekerheid een overzicht bieden van de momenten van levering en de daarbij behorende prijs. Het houdt daarbij zelf rekening met het onderwerp en het gewenste vakgebied voor de vertaling.

Nieuwsgierig? Vraag direct een offerte aan voor uw vertaling!

Vertalingen in alle talen en op alle vakgebieden

Snelvertaler is van alle markten thuis. Wij zijn zeer ervaren in bijna alle vakgebieden, of u nu op zoek bent naar een technische vertaling, een juridische vertaling, een financiële vertaling, of u wilt bijvoorbeeld uw website vertalen. Onze professionele vertalers staan samen met onze projectmanagers klaar om u te voorzien van een vertaling van hoge kwaliteit.

De brontaal van uw vertaling maakt daarbij natuurlijk niet uit. Vanzelfsprekend bieden wij vertalingen aan vanuit het Engels, Duits, Frans, Spaans, maar natuurlijk kunnen wij uw teksten ook vertalen van en naar alle andere talen die de wereld rijk is.

Professioneel vertaalbureau met meer dan 20 jaar ervaring

Met meer dan 20 jaar vertaalervaring kan Snelvertaler als professioneel vertaalbureau altijd zorgen voor een vertaalexpert die past bij uw opdracht. Wij hebben kantoren over de hele wereld en contact met vertalers die zich specialiseren in alle denkbare vakgebieden.

Met het succesvol voltooien van duizenden vertaalprojecten voor vele zeer tevreden klanten kunnen wij stellen dat Snelvertaler als professioneel vertaalbureau u eigenlijk altijd van dienst kan zijn.

Onze vertaaldiensten beslaan daarbij niet alleen professionele vertalingen, maar ook andere vormen van taaldienstverlening als machinevertaling, beëdiging, ondertiteling, taalidentificatie en tolkdiensten.

Met al onze ervaring en specialisten kunt u er van uitgaan dat Snelvertaler een betrouwbare partner is voor uw bedrijf.

Professionele vertaling

Nicoline Beunders

Secretaresse
To70

Alleen maar lof! Zo'n makkelijk traject om de vertaling aan te vragen. Vooral als je het al druk hebt en er moet OOK nog een vertaling worden geregeld, dan is het geweldig dat je in pakweg 10 muisklikken een offerte en inschatting qua tijd hebt en vervolgens supersnel de vertaling binnen hebt

Professionele vertaling

Vragen over het aanvragen van een professionele vertaling?

Voor de meest gestelde vragen verwijzen we u graag naar onze pagina met veelgestelde vragen (FAQ). Mocht de vraag of het antwoord daar niet te vinden zijn, schroom dan niet contact met ons op te nemen. Dat kan via ons contactformulier. Heeft u liever direct contact met onze taalexperts? Ook dat kan: onder ons contactformulier vindt u onze telefoonnummers. Onze account- of projectmanagers staan klaar om u zo goed mogelijk te helpen.

Binnen 5 minuten weet u wat de prijs is voor uw vertaling

Klanten van vertaalbureau Snelvertaler weten het snelst waar ze aan toe zijn als ze onze vernieuwde en unieke offertemodule voor vertalingen gebruiken.

Het proces voor het inschatten van de prijs van uw opdracht is heel simpel:

  1. Upload de te vertalen bestanden en geef op in welke taal deze zijn opgesteld, wij noemen dit de brontaal.
  2. Geef aan tot welke sector uw vertaling behoort, of laat onze projectmanager dit voor u beslissen.
  3. Vertel ons in welke taal of talen u uw vertaling aangeleverd wil hebben.
  4. Ons offertesysteem berekent uw mogelijkheden. Op basis van de hoeveelheid woorden, het aantal woordherhalingen en uw gewenste levertijd tonen wij u een aantal opties waarbij wij u altijd de scherpste prijs bieden.
  5. U kiest of u meteen wilt bestellen of een offerte wilt ontvangen.
  6. U vult het land in vanuit waar u uw bestelling doet.
  7. Vul alle benodigde gegevens in zoals uw naam, e-mail en adresgegevens en lees en ga akkoord met onze algemene voorwaarden.
  8. U klikt op verzenden en volgt eventueel de betaalinstructies op.

Hierna ontvangt u van ons een bevestiging van uw bestelling en gaan onze projectmanagers en vertalers meteen aan de slag met uw project. Wij nemen contact met u op als dat nodig is en zorgen ervoor dat uw vertaling binnen de aangevraagde termijn is voltooid.

ISO 9001 en ISO 17100 gecertificeerd

Omdat wij ons conformeren aan de standaarden zoals deze door ISO 9001 en ISO 17100 worden gedefinieerd, bent u verzekerd van professionele begeleiding bij het traject, maar natuurlijk ook van de meest hoogwaardige vertaling. Ons streven is altijd u naar complete tevredenheid te helpen met uw te vertalen tekst, document of project. Het maakt niet uit hoe groot uw opdracht is: of u nu 600 of 6 miljoen woorden vertaald wilt hebben, onze specialisten kunnen het allemaal aan. Houd er wel rekening mee dat een groter project natuurlijk ook een langere doorlooptijd met zich meebrengt.

Snelvertaler: Internationaal vertaalbureau van Nederlandse bodem

Wist u dat wij niet alleen een Nederlands vertaalbureau zijn? Sinds ons ontstaan in 2001 zijn wij gegroeid tot een internationaal gerenommeerd vertaalbureau met vestigingen over de hele wereld. Zo kent u ons wellicht als Engels vertaalbureau Fasttranslator, kunt u voor uw Duitse vertalingen terecht bij ons Duits vertaalbureau Schnellübersetzer of bent u wellicht in aanraking gekomen met ons Frans vertaalbureau Traducteurexpress.

Spoedvertalingen

Uw website wordt gelanceerd, maar tot uw grote schrik komt u erachter dat uw algemene voorwaarden nog niet naar het Duits vertaald zijn, terwijl dat voor de Franse, Italiaanse en Japanse gedeeltes van uw site al wel is gebeurd. Uw deadline kan eigenlijk niet meer verschoven worden. Wat nu? Het antwoord is heel simpel: neem contact met ons op. U kunt uw project gewoon invoeren in onze offertemodule en aangeven wanneer deze klaar moet zijn. Is de deadline binnen een aantal dagen? Dan raden we u aan zo snel mogelijk even met ons te bellen.

U vindt onze informatie daarvoor op onze contactpagina. Geef tijdens uw gesprek duidelijk aan dat het gaat om een spoedvertaling en onze medewerkers zullen u een reële inschatting geven van de doorlooptijd en de bijbehorende kosten. Vanzelfsprekend is de offerte – spoed of geen spoed – altijd gratis.

Geheimhouding en privacy

In sommige sectoren is geheimhouding en privacy een must. Snelvertaler stelt de hoogst mogelijke eisen aan informatiebeveiliging en geheimhouding. U kunt er dus van uitgaan dat uw privacygevoelige documenten met de uiterste zorg en geheimhouding behandeld zullen worden.