Nederland

Management Team

Snelvertaler is opgericht in 2001. Het businessmodel van de onderneming is gebaseerd op hoogwaardige technologie met een nadruk op goede klantenservice. In twintig jaar tijd heeft het bedrijf zijn naam gevestigd als internationaal hoog aangeschreven leverancier van vertaaldiensten. Als u onze beleidsverklaring wenst te ontvangen, stuur dan een e-mail naar management@fasttranslator.com.

Erwin Vroom

CEO

Eindverantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering met extra focus op marketing en verkoop. Hij is een van de oorspronkelijke oprichters. Het was zijn idee om in 2000 een op internet gebaseerde, volledige professionele dienstverlening op het gebied van vertaling en lokalisatie te starten.

Peter Vlietstra

CTO

Peter is verantwoordelijk voor het ontwerp en de implementatie van alle technologie die de primaire bedrijfsprocessen ondersteunt met datasecurity als speerpunt. Hij geeft leiding aan het team dat ons projectmanagement-systeem, klantfacturatiesysteem en workflow-software beheert. Peter heeft in Groot-Brittannië gestudeerd en heeft een university degree in Computer Science.

Wouter Vroom

CFO

Wouter is verantwoordelijk voor de soepele afhandeling van de financiële logistiek die een bedrijf met 4000 vertalers en klanten in tientallen landen met zich meebrengt. Hij beschikt over uitgebreide kennis van internationaal betaalverkeer en compliance. Wouter maakt ook deel uit van de Board of Management die uitvoering geeft aan de internationale groei.

Jeffrey Vreugdenhil

Manager Human Resources

Jeffrey is verantwoordelijk voor HRM op de vestigingen van Fasttranslator en tevens lid van de board of management, waarbij hij uitvoering geeft aan de invulling en implementatie van het strategische HR-beleid.