Nederland

Management Team

Snelvertaler is opgericht in 2001. Het businessmodel van de onderneming is gebaseerd op hoogwaardige technologie met een nadruk op goede klantenservice. In twintig jaar tijd heeft het bedrijf zijn naam gevestigd als internationaal hoog aangeschreven leverancier van vertaaldiensten.

Erwin Vroom

CEO

Eindverantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering met extra focus op marketing en verkoop. Hij is een van de oorspronkelijke oprichters. Het was zijn idee om in 2000 een op internet gebaseerde, volledige professionele dienstverlening op het gebied van vertaling en lokalisatie te starten.

Peter Vlietstra

CTO

Peter is verantwoordelijk voor het ontwerp en de implementatie van alle technologie die de primaire bedrijfsprocessen ondersteunt met datasecurity als speerpunt. Hij geeft leiding aan het team dat ons projectmanagement-systeem, klantfacturatiesysteem en workflow-software beheert. Peter heeft in Groot-Brittannië gestudeerd en heeft een university degree in Computer Science.

Wouter Vroom

CFO

Wouter is verantwoordelijk voor de soepele afhandeling van de financiële logistiek die een bedrijf met 4000 vertalers en klanten in tientallen landen met zich meebrengt. Hij beschikt over uitgebreide kennis van internationaal betaalverkeer en compliance. Wouter maakt ook deel uit van de Board of Management die uitvoering geeft aan de internationale groei.

Fatima Vangen

Senior Manager Nordics

Fatima heeft ruim tien jaar operationele ervaring in de vertaalindustrie. Zij geeft leiding aan het Procurement team en de teams voor Denemarken, Noorwegen, Finland en Zweden. Fatima is lid van de Board of Management en verantwoordelijk voor de corporate citizen approach en operations management.

Jos Fuchs

Senior Manager NL en DACH

Senior Manager Operations NL en DACH, heeft ruim twintig jaar ervaring in de vertaalindustrie op het gebied van Sales en Projectmanagement. Hij geeft leiding aan onze teams voor de markten in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Ook is hij verantwoordelijk voor de kwaliteitssystemen ISO 9001 en ISO 17100 die onder zijn leiding geïmplementeerd werden. Jos is lid van de Board of Management.

Jeffrey Vreugdenhil

Manager Human Resources

Jeffrey is zijn loopbaan gestart binnen Defensie en Legal. Hierna is zijn HR-carrière gestart in de uitzendbranche, gevolgd door vooraanstaande organisaties in de bouw en installatietechniek. Voorgedragen als Young Professional heeft hij onder leiding van diverse mentoren een professionele en persoonlijke groei doorgemaakt, waarbij hij zich dicht bij het Management Team op strategisch niveau heeft weten te ontwikkelen tot de HR-professional die hij vandaag de dag is.