Nederland

Professioneel vertaalbureau met meer dan 20 jaar ervaring

Met meer dan 20 jaar vertaalervaring kan Snelvertaler altijd zorgen voor een professionele vertaler die past bij uw opdracht. Wij hebben kantoren over de hele wereld en contact met vertalers die zich specialiseren in alle denkbare vakgebieden.

Met het succesvol voltooien van duizenden vertaalprojecten voor vele zeer tevreden klanten kunnen wij stellen dat Snelvertaler u eigenlijk altijd van dienst kan zijn.

Onze vertaaldiensten beslaan daarbij niet alleen professionele vertalingen, maar ook andere taaldienstverlening als ondertiteling, taalidentificatie en tolkdiensten.

Professionele vertaling

Pieter van der Linden

Procurement & Vendor Management Analyst
Aegon

Sinds 1 januari 2016 werken we intensief samen met Snelvertaler. We gebruiken Snelvertaler vooral voor vertalingen vanuit het Nederlands naar het Engels en andersom voor teksten op het gebied van HR, Marketing en Financieel. We zijn erg tevreden over de samenwerking. Snelvertaler kenmerkt zich door een snelle levering met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Professionele vertaling

Vragen over het aanvragen van een professionele vertaling?

Voor de meest gestelde vragen verwijzen we u graag naar onze pagina met veelgestelde vragen (FAQ). Mocht de vraag of het antwoord daar niet te vinden zijn, schroom dan niet contact met ons op te nemen. Dat kan via ons contactformulier. Heeft u liever direct contact met onze taalexperts? Ook dat kan: onder ons contactformulier vindt u onze telefoonnummers. Onze account- of projectmanagers staan klaar om u zo goed mogelijk te helpen.

ISO 9001 en ISO 17100 gecertificeerd

Omdat wij ons conformeren aan de standaarden zoals deze door ISO 9001 en ISO 17100 worden gedefinieerd, bent u verzekerd van professionele begeleiding bij het traject, maar natuurlijk ook van de meest hoogwaardige vertaling. Ons streven is altijd u naar complete tevredenheid te helpen met uw tekst, document of project. Het maakt niet uit hoe groot uw opdracht is: of u nu 600 of 6 miljoen woorden vertaald wil hebben, onze vertalers kunnen het allemaal aan. Houd er wel rekening mee dat een groter project natuurlijk ook een langere doorlooptijd met zich meebrengt.

Spoedvertalingen

Uw website wordt gelanceerd, maar tot uw grote schrik komt u erachter dat uw algemene voorwaarden nog niet naar het Duits vertaald zijn, terwijl dat voor de Franse, Italiaanse en Japanse gedeeltes van uw site al wel is gebeurd. Uw deadline kan eigenlijk niet meer verschoven worden. Wat nu? Het antwoord is heel simpel: neem contact met ons op. U kunt uw project gewoon invoeren in onze offertemodule en aangeven wanneer deze klaar moet zijn. Is de deadline binnen een aantal dagen? Dan raden we u aan zo snel mogelijk even met ons te bellen. U vindt onze informatie daarvoor op onze contactpagina. Geef tijdens uw gesprek duidelijk aan dat het gaat om een spoedvertaling en onze medewerkers zullen u een reële inschatting geven van de doorlooptijd en de bijbehorende kosten. Vanzelfsprekend is de offerte – spoed of geen spoed – altijd gratis.

Geheimhouding en privacy

In sommige sectoren is geheimhouding en privacy een must. Snelvertaler stelt de hoogst mogelijke eisen qua datasecurity en geheimhouding. U kunt er dus van uitgaan dat uw privacygevoelige documenten met de uiterste zorg en geheimhouding behandeld zullen worden.